Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - وزیر نیرو با اشاره به اینکه از سال 92 تاکنون یک هزار و 340 میلیارد تومان در بخش آب و برق مسکن مهر هزینه شده، گفت: در دولت تدبیر و امید آب و برق 902 هزار واحد مسکن مهر تامین شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا اردکانیان روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی آبرسانی از سد لار به روستای کلان و پردیس اظهار کرد: ساخت تصفیه خانه های پایدار و پست های فشار قوی به اعتبارات و زمان بیشتری نیاز دارد، برای همه طرح ها، تصفیه خانه، پست فشار قوی و نظایر آن، حدود 4100 میلیارد تومان دیگر اعتبار لازم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اردکانی با اشاره به عملیات اجرایی آبرسانی از روستای کلان به پردیس افزود: 20 هزار میلیون مترمکعب از منابع آب زیر زمینی و سد لتیان آب این منطقه را تامین می کند.
وزیر نیرو گفت: مسئولان شهرستان پردیس با توجه به رشد جمعیت و تکمیل پروژه های مسکن مهر در تدارک طرح پایداری برای تامین آب این منطقه بودند.
وی با اشاره به جزییات طرح آبرسانی از روستای کلان به پردیس اظهار کرد: عملیات اجرایی انتقال 30 میلیون مترمکعب آب از سد لار با اعتبار 65 میلیارد تومان به طول 7 کیلومتر لوله گذاری آغاز شد.
اردکانی افزود: برای ساخت 2 نیروگاه تولید برق در مسیر این لوله گذاری با ظرفیت 8.8 دهم مگابایت تامین اعتبار شده و تا پایان سال به بهره برداری می رسد.
وی گفت: برای شهر جدید پردیس می توان نظامات جدیدی متصور شد، در مصرف این آب به گونه ای عمل خواهد شد که پردیس نام با مسمایی برای این شهر باشد.
اردکانی خاطرنشان کرد: آب شهر پردیس به روش پایداری تامین می شود تا برای سال های آتی پاسخگوی رشد جمعیت باشد.
اردکانی با تاکید بر اصلاح شیوه های مصرف نادرست گفت: شیوه های مصرف باید در بخش کشاورزی بازبینی و الگوی کشت مناسب انتخاب شود، شیرین کردن آب دریا، باروری ابرها و... مشکل ما را برای تامین آب حل نخواهد کرد.
کلنگ آغاز عملیات انتقال آب سد لار به شهرستان پردیس روز پنجشنبه توسط رضا اردکانی وزیر نیرو به زمین زده شد.
تهرام/9441/7245//1348

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۰۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • تامین ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن
  • رئیسی: ۱۰۰ هزار هکتار زمین در نهضت ملی مسکن تامین شد
  • راه بازار اجاره از بازار مسکن جدا شد / آمارهای نگران‌کننده برای مستاجران
  • تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن در زنجان شتاب می‌ گیرد
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • تامین زمین در یاسوج برای طرح ملی مسکن
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر